Оголошення – Презентація книжки “Ілюстрована історія Канади”

16.09.2019 | 09:43

У четвер, 19 вересня 2019 року о 15.00 у конференц-залі факультету міжнародних відносин (ауд. 205, вул. Січових Стрільців 19) у рамках 26 Book Forum у Львові відбудеться презентація книги “Ілюстрована історія Канади”.

Вперше в Україні, українською мовою видано історію Канади. “Ілюстрована історія Канади” у її розширеному двадцять п’ятому ювілейному виданні починається з перших відомостей про Північноамериканський континент і охоплює період розвитку Канади аж до 2012 року. Жвавий, захопливий стиль оповіді, добре організований і щедрий ілюстрований матеріал (зокрема понад 50 кольорових фотографій), вичерпний науковий апарат тощо – роблять цю книгу неоціненним джерелом знань про одну з найбільших країн світу.

Українському читачеві буде цікаво ознайомитися з історією Канади ще й тому, що в цій країні проживає величезна українська діаспора. Канада – третя країна за кількістю етнічних українців (після України та Російської Федерації). Вперше опублікована в 1987 році “Ілюстрована історія Канади” була першою всебічною, авторитетною однотомною історією країни. Презентоване видання стало обов’язковим довідковим посібником для всіх канадців, які цікавляться історією та майбутнім власної країни.

Організатори заходу – Центр американських студій при ЛНУ ім. Франка та Видавництво «Літопис».

Детальніше про книжку: http://litopys.lviv.ua/node/2430

Запрошуємо усіх охочих!

Canada