Cтудентська науково-практична конференція “Турецька культура і туризм як чинники міжнародного порозуміння”

16.03.2016 | 16:21

14 березня 2016 року у конференц-залі факультету міжнародних відносин Львівського національного університету ім. Івана Франка відбулась студентська науково-практична конференція “Турецька культура і туризм як чинники міжнародного порозуміння”.

Цей захід був організований ініціативною групою “Друзі Туреччини”, що діє в рамках ГО Центр “Молода Дипломатія”, разом україно-турецьким культурним центром “Сяйво”. Філія цього центру з вересня минулого року відкрилася у нашому місті.

Метою заходу було ознайомлення студентів з національними традиціями та фольклором турецького народу, професійними доробками турецьких літераторів та митців, природним та культурно-історичним надбанням та особливостями організації туристичного бізнесу у цій країні, а також зі становленням та сучасним станом українсько-турецьких культурних відносин та у сфері туризму. Після змістовних виступів доповідачів, які ілюструвалися яскравими фотографіями та графікою, студенти жваво обговорювали актуальні проблемні питання.

Усім учасникам конференції був подарований культурологічний альманах “Україна-Туреччина”, виданий за підтримкиукраїно-турецького культурного центру “Сяйво”. Після конференції був організований фуршет для ознайомлення студентів зтрадиційними виробами турецьких кулінарів.

Дякуємо усім, хто долучився, а Василю Мельничуку за координацію.

ut

ut2

ut3