Візит студентів та викладачів з молдовських вищих навчальних закладів

28.11.2019 | 00:42

26 листопада 2019 року відбувся візит студентів та викладачів з молдовських вищих навчальних закладів, зокрема Університету політичних та економічних європейських студій «Constantin Stere», Американського університету в Молдові та Центру досконалості в галузі енергетики та електроніки.

Під час візиту відбулася зустріч з керівництвом університету (проректором Качмаром В. М.), факультету міжнародних відносин (деканом Мальським М. З.), студентами та викладачами факультету міжнародних відносин. Проректор Університету політичних та економічних європейських студій «Constantin Stere» пані Валентина Коптілету вручила Лист намірів для подальшої співпраці між університетами. Декан факультету міжнародних відносин проф. Мальський М. З. ознайомив гостей із досягненнями факультету, зокрема з новою англомовною програмою «Балто-Чорноморські регіональні студії» та запросив студентів долучатися до неї.

Під час зустрічі було домовлено про налагодження двосторонніх стосунків між Львівським національним університетом імені Івана Франка та молдавськими вищими навчальними закладами, участь у спільних проектах та програмах, що дасть можливість студентам та викладачам обмінюватися досвідом та набувати нових знань.